Българските доброволци в Донбас: малко известен факт.
08/08/2018
С Русия насила нищо, никога не е ставало и няма да стане.
13/08/2018

Внимание опасно! САЩ изпитват биологическо оръжие и в Прибалтика- от къде идват чумите по животни?

Бумът на африканска свинска чума (АЧС) в Източна Европа допълва общата картина на системата в рамките на която САЩ изпитват биологическо оръжие, което разработват и готвят за използване в Третата световна война, пише анализаторът на РИА Новости  Sputnik Латвия Александър Хроленко.

Според мнението на анализатора, в тази система особена роля е отредена на страните от Прибалтика, които играят ролята на основен изпитателен полигон в Източна Европа.

За да потвърди заявленията си журналистът привежда редица факти.

В частност, през юни африканска чума по свинете е била открита по 165 животни в Латвия, а впоследствие са били унищожени 20 000 животни, което е довело до огромни загуби сред животновъдите и производителите.

Освен това, на фермерите в Литва е предложено да се откажат въобще от свиневъдството, тъй като на територията на тяхната страна са били фиксирани 41 огнища на африканска чума. Удобно нали? И така изведнъж?

Според мнението на Хроленко, подобни епидемии на африканска чума са много парадоксални, тъй като самият вирус на африканската чума не се отличава с устойчивост за условията по северните ширини, и това свойство не е могло да се появи просто така за такова кратко време, а единственият вариант за появата му е създаването в лабораторни условия.

Важно е да се отбележи, че епидемиите на Африканска чума по свинете избухват едновременно в няколко държави- Грузия, Украйна, Молдова, Полша, страните от Балтия.

Журналистът свързва този парадокс с появата на на широка мрежа биологически лаборатории на Пентагона именно в тези държави от Източна Европа.

Припомняме, че мащабно разследване по тази тема представи разследващата българска журналистка Диляна Гайтанджиева, с множество факти, доказателства и докумнети потвърждаващи военно-биологическата дейност на Пентагона.

Скоро се очаква и излизането  на авторски филм продължаващ разследването по темата, който подготвя Диляна Гайтанджиева.

Кадрите са от Грузия, Тбилиси, където е разположена една от биолабораториите на САЩ

САЩ разработват и изучават влиянието на нови видове вируси върху хора в различни региони- директно или опосредствено, чрез АЧС и подриването на продоволствената безопасност.

При това властите на тези държави не могат да предполагат дори какви могат да са последствията и крайните резултати от биологическите разработки, тъй като нямат възможност да контролират или да се намесват в дейността на въпросните лаборатории.

Изследванията в рамките на опасни проекти са разпределени в различни лаборатории и държави, а пълния отчет се формира в центъра за биологически изследвания на Пентагона — Форт-Детрике на територията на САЩ пояснява Александър Хроленко.

Освен това, на просторите на постсъветското пространство в страните от Балтия и Източна Европа националните системи за епидемиологичен надзор се прехвърлят под американски стандарти.

Внедряването в лабораториите на електронни системи за събиране, обработка, съхраняване и предаване на информация по всеки подозрителен случай на заболяване или епидемия се изпращат директно в САЩ.

С времето, честотата и опасността от биологически инциденти само ще се увеличава, тъй като подобни биотехнологии позволяват максимално да се уевтини процеса на разчистване на жизненото пространство, което да направи по-лесно за САЩ воденето на борба за природните ресурси на планетата, а също ще донесе и огромна печалба на създателите на вируси.

Случайно или не, и по нашите географски ширини се случи биоатака с животните в Странджа, като множество родни експерти и ветеринари представиха факти, които свидетелстват за умишлено посегателство, което вероятно идва от Турция.

Продължаваме да следим темата в развитие, очаквайте подробности.


Нюз-Фронт

Leave a Reply