[wpuf_form id=”495″]

 


ПРАВИЛАТА ЗА СПАЗВАНЕ:

1. Всеки потребител е длъжен да се отнася с нужното ниво на респект и уважуха към ПРАВОТО на всеки друг да изказва мнение, колкото и последното да му се струва тъпо и невежо.

2. Постинги с обиди и нападки ще бъдат трити, а авторите им санкционирани. Това включва обиди на лична, междуполова, политическа, национална, етническа, расова, религиозна, междувидова и екстрапланетарна основа.

3. Призиви към противозаконни действия и поведение, както и подстрекаването и насърчаването на такива ще бъдат санкционирани, особено тези съдържащи позиви за насилие и размирици. Последните ще бъдат любезно предоставяни на органите на реда барабар с IP-адресите им.

4. От потребителите се очаква своевременно да сигнализират модераторите при наличие на нарушение на гореспоменатите правила, без естествено да се оливат с „обаждания на Моля Другарката” всеки път когато нечие чуждо мнение е засегнало нежната чувствителност на персоналния им мироглед.

5. Забранена е всяка форма на вулгарен език, агресия, простащина и винтидж Ганьовщина!

6. Без порно и връзки към порно сайтове. Тука идват и хора с малки деца, така че бъдете бдителни.

7. Ако пращате връзки към съдържание с графично насилие или разруха ПРЕДУПРЕЖДАВАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, че материалът може да не е подходящ за хора със слаби нерви, болни сърца и непълнолетни.

8. Цитирайте си източниците, ако ползвате чужди материали, даже и вече да нямат авторски права поради давност. Това, ако не го правите много ще ни дразни и ще бъдете санкционирани.

9. БЪЛГАРСКИ ЕЗИК се пише на Кирилица! „4”, 6” „q” не са букви от Кирилицата, проверили сме! Windows има перфектна Кирилица. Ако не знаете как да я изкарате, обърнете се към 5-6 годишно съседско хлапе, ако нямате такова в къщи. При отсъствие на наличие на хлапе, можете в краен случай да се обърнете към нас. Ние ще ви помогнем с дипломатична вежливост и без никаква прикрита снизходителност, като ви гарантираме %100 конфиденциалност.

10. Реклами, спам и коментари НЕ свързани с конкретната тема ще се трият.

11. Забранено е публикуването на собствени и чужди лични данни на платформата https://bulgarianim.org.