Бугарски председник Румен Радев изјавио је да Бугарска треба да се уздржи од подршке предлогу да Европска унија призна лидера венецуеланске опозиције Хуана Гваида за председника Венецуеле, преноси Танјуг.
09/02/2019
Президентът и въпросите на деня – Румен Радев в „Панорама“
11/02/2019

Мощен контрапротест в защита на Радев готвят футболни фенове от цялата страна. Очаква се 16:00 часа пред президентството да ври и кипи…

Февруари 10, 2019

Мощен контрапротест в защита на Радев готвят футболни фенове от цялата страна. Очаква се в 16:00 часа пред президентството да ври и кипи… Футболни фенове от цялата страна са пристигнали вече в София и са се присъдинили към техните приятели в града, за да участват в контрапротест пред президентството днес в 16:00 часа, в защита на президента Радев. Според нашият източник, феновете са готови и да провокират много напрежение като нашамарят някой друг гербер, за да им вкарат малко акъл в главата. Не сме наясно как точно е протекла организацията за контрапротеста, но според източника ни, футболните фенове, обещават да има много димки, бомбички и шамари пред президентството днес.

Припомняме, че партия Герб днес организира протест пред президентството с искане на оставката на Румен Радев като президент, като всеки участник от страна на Герб има уверението на онези, които са посочени от Цветан Цветанов за координатори, че ще получи 50 лева в края на деня. От МВР информират, че ще има засилено полицейско присъствие пред президентството, за да се гарантира сигурността на гражданите.

https://bulbg.blogspot.com/2019/02/1600.html?m=1&fbclid=IwAR0g8gz9He3_PJ6hkQH8Ln8IKKg_cBrDmSzU7TZEF79IOtxryTNBJVJJ1CE

Comments are closed.