Кеворкян: Костов, редовен бизнесмен ли е? Ами, Симеон – който два пъти си взе едни и същи гори? Ами, всички останали политически бизнесмени/Мародери?
23/05/2017
Човечеството е направило първите си стъпки на Балканите
23/05/2017

Мажд Алгафари: Ние сме се дали на тероризма, финансираме го

Причината за атентата в Манчестър, е че Европа и света са изостанали от битката с тероризма. Законите не са адекватни към случващото се. Те не работят. Светът няма ясна политика срещу тероризма.

Tова коментира Мажд Алгафари в ефира на бТВ, цитиран от „КРОСС“

Филмите ни са свързани с насилие. Вижте какво се случва в училищата. Конвенциите не действат, продължи той. Манчестър има система за сигурност,засилена охрана, но въпреки това на 1 км. от залата, където се случи терористичния акт, вече няма нищо. Не можем да се справим с тероризма дори на 200м от пазителите на реда.

Ние сме се дали на тероризма. Водим единствено статистика на терористичните актове, но нищо не решаваме с това. Не може да продаваш оръжие и да очакваш, че няма да се убива с него. Ние финансираме тероризма, допълни Алгафари.

Много либерални сме станали. Даваме свобода да се изопачават религии, да се следват фалшиви проповедници, липсва контрол.

Източник: bultimes.bg

Leave a Reply