Видеонаблюдение при преброяването на бюлетините поскаха от „Дондуков“ 2
14/12/2018
“Българите ще имат достоен живот, когато възпитат своите политици да живеят само от заплата и когато изградят механизми, които да контролират политическата класа”
24/12/2018

Грабвайте боята! (някой си изкряска)


АВТОР: Мартин Карбовски , lentata.com

Виждам фрустрацията на приятелите си от гей обществото. Изцапаха им сто и петдесет-хилядна еврова кампания с блажна боя за осем лева. Лоши хора са хетеро хората. Явно имаме нужда от Закон за любовта. Кажете ми кой да каже кое е “просто”, кое е “любов” и кое “не е страшно”? Кажете ми го в закон, наложете ми го отгоре.


Не е “просто любов” да похарчиш 150 хиляди евро за нещо, с което никой не воюва. Любовта е да похарчиш 150 хиляди евра за падащите зъби на пенсионерите. Да сте виждали скоро усмихнати пенсионери?

Не е “просто любов“ да вземеш толкова пари (150 хиляди евро ), за да снимаш прегръщащи се момчета.
Любов е да отидеш да видиш как пред ресторант Гамбринус, който раздава топла храна всеки работен ден в 16 часа, се тълпят 150 човека – това е истински митинг срещу властта и това е любов. Да сте виждали къде спят бездомните и да сте ги броили?

Не е “просто”. Няма “любов” в това да нямаш нито едно мероприятие, нито една дума за демографията и умирането на нацията и да рекламираш пет и половина нови пола и сексуална флуидност.
Да, става дума за пари и вие го знаете. Каза ми го Елън Дедженеръс.
Вие, гей обществото, искате да бъдете признати като семейства и като хора, които могат да се наследяват – пари, имоти, коли. Сигурно и това ще стане.
Но днес дали това е темата и не разбирате ли, че ви приемат като хора, които сеят омраза (не любов) – с тези меко казано ненавременни плакати за 150 хиляди евро?
Защото това не е цивилизационен сблъсък. Това е циничен сблъсък на перата и помадите срещу ченетата и липсата на кърма за новородените.

Не е любов това.
В държава, в която децата не учат, медицината е ужасна сделка, полицията е подкупна, а властта се клати, вашият билборд е като пир по време на разгул, като комунистическа провокация – ние пак сме тук, имаме пари, искаме права, а вие да го духате.

Кое е толкова “просто”?
И как не разбирате, че след като всички власти и официози са на ваша страна, след като медиите канят само вас да обяснявате обидата си, след като дори учтивите ви противници са в тоталитарна немилост – чудите се що ви мразят и заливат с боя?
Не е защото сте гей, а защото сте на власт от телевизора и сте част от статуквото.
И че друг глас, освен вашия (по заповед на Епохата ) – друг глас не се чува.
А ние помним епохи, които се смениха бързо, и тази ще се смени, помнете и вие.

Има ли някой нормален човек, който има против един хирург гей, готвач гей, гей машинист и гей зъболекар или продавач на обувки гей?
Никой няма нищо против тези хора.
Защото водещото не е това дали си гей, а какво правиш за обществото.
Вие, приятели, какво правите за обществото, освен егоистичната си кампания на фона на счупените градове Варна и София?
Какво правите и колко сте полезни, докато седите обидени на грантовите си задници в луксозните си офиси и не виждате упадъка и безутешността, и отчаянието, и плача на един народ, чиято част сте и вие?
Или не сте?
Вие сте новите римски патриции, на които им липсва разрешение за обичайния фестивал на аналния секс?
Ми, не ви липсва разрешение, нито ви липсва любов, нито простота, нито пара.

Вие се борите за права на територия и сред хора, които се борят за оцеляване.
Нашата нация прилича на ранен войник, който в болката изразява объркано учудване – защо ме обиждат и защо ме пренебрегват? Защо?

Защото вашият финансиран дебело закон за любовта, който се опитвате да пишете, е добре дошъл в деня, в който се решат проблемите на семейството, църквата, образованието, армията и децата.
Като решите тези проблеми, тогава потърсете съчувствие, тогава дефинирайте “страшно” и “просто” и “любов”.

На фона на счупените ни души и държава – вашето е агресия.
Боята от осем лева, купена лично, е само отчаян щит срещу вашата агресия за 150 хиляди евро, пратени ви от чужбина.
Разберете ме накрая и простете, ако съм ви обидил.

Comments are closed.