ЕС вече официално е на две скорости
19/07/2018
Църква на търг: кой плаща на украинските разколници? Разследване как службите вербуват църквата и от къде тръгва национализма в Украйна
24/07/2018

Тотално разграбване на България пред очите на българите, за да се заселят мигрантите нежелани от Запада

 

Глобалния пакт за миграция на ООН:

Поканата на Меркел към мигрантите – невинна грешка в сравнение с Глобалния пакт за миграция на ООН – Симеон Николов

«Ние признаваме, че миграцията е източник на благоденствие, иновации и постоянно развитие на нашия глобализиран свят.»

 

Нещо повече, правитествата се «задължават така да оформят пътищата за редовна миграция, че да бъде стимулирана мобилността на работната сила, като разширяваме и диверсифицираме наличието на такива пътища». …


“Стените нямало да спрат никого, били излишни. …”

Съзнавайки, че е поставено под въпрос съществуването на техния глобалистки неолиберален модел, тези хора стават все по-настъпателни и по-безцеремонни.

Потвърждения на този контролиран глобалистки процес, ще намерите и в другите “зооепидемии” зачестили през последните години в България и свързаните с това загуба на поминък и обезлюдяването на цели области, тоталните щети за земеделието и животновъдството в страна с дейното участие на ЕС и стимулираните чрез евросредства корупционни фалшифиви схеми за източване, без никакви реални резултати, но убиващи дейността на дребния стопанин. Част от този глобалистки план са затриването на националната ни сигурност, практическата невъзможност да се погасява огромната ни задлъжнялост към външни кредитори, енергийната и финансова ни завимост, продажбата на земя на чужденци, концесионните договори за експлоатация на природните ни богатства, опита на държавата да сложи ръка върху необитаемите жилища, колосалното заграбване на българска собственост чрез ЧСИ, милионите наши емигранти в чужбина и изкупуване “на килограм” на български интелектуалци, милионите българи живеещи под ръба на жизнения минимум ….

Тотално разграбване на България пред очите на българите! Тотална щета! Посягат и върху децата, посредством прословутата ИК, посредством която ще ги облъчат до крайна степен, чрез джендър образование и възпитание, ще засилят противопоставянето и разединението в обществото и ще улеснят пътя емигрантите в България!

Това ли ще оставим в наследство на децата си?!

Емигранти, които без борба са превзели земите ни….?!

Дронът на Радио 999 заснел потресаващите кадри –
целият двор на жената пълен с труповете ни животните:

Оригинал: Задруга “Отчество”

Leave a Reply