Гранитски: Чужди фондации претопяват националната ни идентичност
02/05/2017
e-NCA: “Българската националистическа сцена отдавна е синоним на расизъм, антисемитизъм и хомофобия. “
05/05/2017

ГЕРБ и Обединените патриоти поемат отговорността за управлението на страната в исторически за света и Европа момент, заяви в парламента Бойко Борисов

Българската политическа мафия няма граници и арогантността и става от ден на ден все по-голяма. Да ми говори Бойко Методиев Борисов (агент Буда) за борба с корупцията е oxymoron. А патрЕотите, особено Болен Железаров са се снишили и даже ръкопляскат на доказан паталогичен лъжец. Много са примерите, които мога напиша, но ще дам само едни от метаморфозите на моя до скоро уважаван политик гоСина Железарова, за който самата аз съм гласувала не на едни избори.

Обществена тайна е кой затри Мишо Бирата или по-точно кой го “поръча” и защо, без значение дали си го е заслужавал или не. Много се говори, писа и коментира по случая. Същитят тоя лидер на “патрЕотичната съпротива и стожер на истината” изприказва безбройно много тежки думи и обвинения по скандала, а от оня ден и се прегръща с него прочети тук. Е, няма такова падение… Къде ти е достойството, бе човек? Народът е казал “Където плюеш, не ближеш”, а ти направо го полира за има няма 40 дена… 

Борисов имал бил намерение да пише нов аникопупционен закон с патрЕотите. Абе сравнения пак могат да се намерят бол, за това той да пише нов аникопупционен закон, но няма да промени истината, че в България няма сила, която да спре мутрата и крадливата му клика, а напротив, много са опашката за парче от баницата, а бедните… бедните да го духат.

Седващите избори (ако доживееме до тях де) гледайте и мажоритарни да станат и да си го добетонирате во век и веков, а защо не и канонизирате за светец (да ме прости Господ)…

Ами честито Ви ново правителсто българи!

По волята на българския народ ГЕРБ и Обединените  патриоти поемат отговорността за управлението на страната през следващите четири години в исторически за света и Европа момент – политическа несигурност, икономически проблеми, религиозни противоречия, нестабилността в региона. Това обяви пред Народното събрание лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, преди да положи клетва като министър-председател.
Той подчерта, че коалиционните партньори са стигнали до съвместно управление след като са преодолели различията помежду си и са постигнали съгласие по основните приоритети – евроатлантическия път на страната, гарантиране на успешно председателство на Съвета на ЕС, гарантиране на националната сигурност и опазване на националните граници, по-високи доходи, качествено образование.
Борисов заяви намерението да бъде написан нов антикорупционен закон, който ще създаде нов антикорупционен орган на базата на досегашната комисия за отнемане на незаконно придобитото имущество. Ще има и нов ред за преследване на корупцията по високите етажи на властта, обеща лидерът на ГЕРБ.
Бойко Борисов представи пред депутатите и гостите структурата на Министерския съвет – премиер, четирима вицепремиери, и посочи министерствата, като обяви, че се създава министерство за европредседателството, както и че земеделското ведомство занапред ще се казва Министерство на земеделието, храните и горите.
След това Борисов обяви поименно заместниците си и съответните министри.

Източник: БТА

Leave a Reply