Тиха колонизация: методи на модерно поробване по примера на Украйна
07/12/2019
Международен форум: Отвличане на деца от социалните служби-скрита война срещу семейството (видео)
12/12/2019

Българската държава не е българска

141 години след Освобождението на България, страната ни е превърната в провинция с генерал-губернатор на име Мустафа. Отново и както винаги, колективният „Запад” е заел здрава позиция срещу националните интереси на българите.


Дипломатичното говорене за изключително вредното за България американско господство над политическите процеси и социално икономическите им последствия е нещо, което отдавна трябваше да спрем да практикуваме.


Госпожата кариерен дипломат влезна в ролята си на енергиен експерт, чиито познания в сферата биха могли да се сравнят само с тези на колегата ѝ Елена Поптодорова в сферата на отбраната.
Българските медии упорито не желаят да адресират кощунствения факт, че с нацията ни се разговаря от Козяк 16, като с имбецили. Може би в това сме се превърнали вече по собствено желание.


Малоумието, което госпожа МустАфа явно припознава в българските политици, видимо е единствената причина, поради която позицията на посолството на САЩ на тема българския сегмент от „Турски Поток” да е толкова обидно плитка. От „Южен Поток” газът щеше уж да се ползва за руско влияние и да вреди на нашата „независимост”, а сега същият газ, по ново трасе, пък е с други кривици – щял бил да бъде само транзитен, тоест може да не бъде реализиран, защото икономическите изгоди от него биха били, едва ли не, обидно малки за България. Да се смее ли човек, да плаче ли.

 

hero mustafa

Херо Мустафа

“Продължаването на “Турски поток” през България има за цел да използва България единствено като транзитна страна.”

Това заяви посланикът на САЩ Херо Мустафа в словото си пред Атлантическия клуб в петък. В него тя коментира състоянието на двустранните отношения и какво предвижда да направи лично тя в мандата си, който започна преди броени седмици, както и страната ѝ в следващите поне 10 години.

 

Коментар на Димитър Гетов във Фейсбук

5.12.2019

Comments are closed.