Елвира в Страната на Чудесата
25/04/2017
РОССИЯ СЕГОДНЯ с 9 награди в Ню Йорк!
27/04/2017

БЪЛГАРИЯ – ШВЕЙЦАРИЯ НА БАЛКАНИТЕ

За новите/стари 27 годишни трамваи от Швейцария

 

Колко ръкопляскане, колко щасливТи за тия 27 годишни трамваи от Швейцария. И когато се замисли човек та то си е направо стъпка към вечно парадираното “БЪЛГАРИЯ – ШВЕЙЦАРИЯ НА БАЛКАНИТЕ”.

Имаме си вече швейцарски трамваи като за начало, полека полека може и някое тунелче да се уреди под планината на Кресненското дефиле и още някоя дгуга писта с лифт на Банско и Бровец, може Копривчица и нея да я ошвейцариме подобаващо и направо, ще ги минеме тия пусти щвейцарци.

Щеше да е много смешно, ако не беше толкова трагично, някакви си общинари да крадат като за последно и да пробутват на маТряла излезлите от употреба вече от линиите в Швейцария трамваи. Продажана сган! Ей това е елитът на територията от има-няма век до тия дни.

Обаче не са те виновните, а същият тоя маТрял дето им ръкопляска, преизбира и оня “мъдрия” маТрял дето си седи пред компа и само развива теории, колко е зле да се гласува на избори! Ай честити ви стари шевейцарски трамваи столичани. И честита ви първа стъпка към “БЪЛГАРИЯ – ШВЕЙЦАРИЯ НА БАЛКАНИТЕ”.

26.04.2017
В.Попова

Leave a Reply