Оставка!
12/07/2020
2 години от “Заличаването на Странджа”
13/07/2020

БЪЛГАРИЯ ВЪРВИ КЪМ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА!

Социалното разделение на обществото вече е над чертата на социалната търпимост. Днес България е разделена на “Червени боклуци”, “Вън Мафията от властта”, стотици хиляди, които обидени, унижени и мълчаливи напускат този свят и десетки хиляди младежи, които обезверени и погнусени напускат страната през Терминал -2.

А навън вилнее световната Пандемия. Дори тя е безсилна да обедини това разкъсано общество.

Това е буквално самоубийство, национална харакири.

Това трябва да бъде спряно. Единственият начин – ПРЕДСРОЧНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ НАЕСЕН! Независимо от съпротивата на статуквото, независимо от Пандемията, независимо от вътрешни и външни съветници. Да не забравяме, какъв е залогът. Вътрешно-политическа Пандемия!!!

Днес всеки счита, че има резон. И тези, които бяха докарани от провинцията с луксозни безплатни автобуси и скандираха “ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ” пред “Триъгълника на властта” в столицата за 1.5 часа. И тези, които от 15:00 до 22:00 скандираха “ВЪН МАФИЯТА ОТ ВЛАСТТА”.

Но попита ли някой България, попита ли някой нейния народ – иска ли да бъде управлявана от невежеството на власт, да бъде изсмуквана чрез корупционни схеми, да плаща зе нечие пребиваване във властта с милиардни външни заеми. Съгласна ли е с несретата на възрастните, с безпътицата на младите, с неграмотността на учениците, с отнемането на децата по анонимен сигнал, съгласна ли е с международните осиновявания на български деца дори без право на родителите да знаят накъде заминават техните деца, с ограбването на тените вързастни в домовете за стари хора от медицински и социални работници. Съгласна ли е с демографската катастрофа, с материалната и духовна мизерия на милиони, прикривана зад лъскавите статут на стотици.

Когато десетки хиляди в София крещят неистово часове наред срещу Премиера “БОЙКО-КУРВО”, такъв премиер няма политически ресурс да управлява страната в условията на “извънредна епидемиологична обстановка”. Всяко нещо има своите граници. Излезе ли извън тях, редът преминава в хаос. Държавата става неуправляема.

А Пандемията постави своя железен императив – високо организирано, дисциплинирано и убедено в правотата си общество, ръководено от хора, които се ползват с максимално широко доверие и обществена подкрепа.

Обратното е самоубийство, национално харакири!

На страната е нужно ново управление, въоръжено с съвременни познания за себе си и за света, което да заслужи в кратко време всеобщо доверие със своя професионализъм и нравствен императив.

Нужна ни е “НОВОБЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА”! И това не е политически лозунг, а социална концепция за развитие, която да реализира националните идеали, чрез постигане на социални цели.

Нужна ни е държава на свободния българин, на освободения български дух, на силните български духовни традиции, свободна от невежество, корупция, безотговорност и самонадеяност, политическо високомерие и ориенталска мегаломания в държавното управление.

Но кой ще я построи?

Калинки, лъже-патриоти, послушковци, блюдоблизци и забогатели примитиви и политически еснафи, собственици на офшорки, на къщи за тъщи, собственици на мезоните с асансьори до хола и тераси на покрива, хора с нечисдто минало и още по-съмнително настояще, полицаи – продавачи на дрога, престъпници в бели якички? Онези, които разграждат, демонтират, взривяват, продават, раздават, подаряват, разграбват или онези, които ползват държавната принуда за налагане на политически цели?

Не, не тези. Решително, други!

България вече има своята нова национална идея! Кове се новата българска доктрина. Събираме екипи от доказани експерти за тяхното реализиране!

На какво разчитаме – на енергията на младите, на опита и мъдростта на старите, на интелекта на нацията, на сплотеността на семейството и рода, на мъжката устойчивост и женската отдаденост. Разчитаме на българщината и българския дух. Разчитаме на своята принципност и непоколебимост, черпеща сила в подкрепата на своя народ. Вярваме в своята програма.

ГРАЖДАНСКАТА ВОЙНА ТРЯБВА ДА БЪДЕ СПРЯНА!

Чакат ни избори! Трябва да се готвим.

След тях идва времето за градеж на политическа система, на нация и държава!

Търсете строителите!

11.07.2020г.
Адвокат Владимир Шейтанов Vladimir Sheytanov

Comments are closed.